Mis on Google Nearby Share ja kuidas seda kasutada?

Miks saab usaldada

- Google'i läheduses jagamine on Androidi kasutajate viis, kuidas kiiresti sisu üksteisega seadmete vahel jagada, sarnaselt sellega, mida Apple pakub AirDrop iOS, iPadOS ja macOS kasutajatele .

Läheduses jagamise funktsioon võimaldab lihtsat ja usaldusväärset jagamist tuhandete vahel Androidi telefonimudelid ja see töötab võrgus ja väljaspool seda.

Läheduses jagamine jõuab ka Chrome OS-i toega Chromebookidesse 2021. aastal, kuigi meil pole veel kuupäeva, millal see avaldatakse. Lisateavet selle kohta leiate siit: Google kirjeldab oma 10. aastapäeva puhul uusi Chrome OS -i funktsioone





Tähesõdade filmid loo järjekorras

Siin on kõik, mida peate teadma Google'i läheduses jagamise kohta, sealhulgas selle tööpõhimõte, seadmetega töötamine ja kasutamine.

Google Mis on Google Nearby Share ja kuidas seda kasutada? foto 1

Kuidas Google Nearby Share töötab?

Google'i läheduses jagamine võimaldab Androidi kasutajatel vahetult jagada faile, linke, pilte ja muud läheduses asuvate Androidi kasutajatega, kaitstes samal ajal teie privaatsust.



Selle asemel, et avada üksikuid rakendusi, nt Messages, WhatsApp või Gmail, otsige üles fail, mida soovite jagada, ja lisage see. Läheduses jagamine võimaldab teil jagada sisu vaid paari puudutusega.

Kui kasutate funktsiooni Läheduses jagamine, millega saate sisu jagada, kuvatakse teie läheduses seadmete loend. Kui puudutate vastuvõtjat, teavitatakse teda võimalusest jagatud fail vastu võtta või tagasi lükata.

Google'i lähijagamine valib seejärel automaatselt parima protokolli kiireks ja lihtsaks jagamiseks, kasutades Bluetoothi, Bluetooth Low Energy, WebRTC või võrdõiguslikku WiFi-d. See tähendab, et saate funktsiooni Läheduses jagamist kasutada ka siis, kui olete võrguühenduseta.



Google Mis on Google Nearby Share ja kuidas seda kasutada? foto 2

Kuidas kasutada funktsiooni Läheduses jagamine?

Läheduses jagamise kasutamiseks peate veenduma, et funktsioon on sisse lülitatud. See nõuab Android 6.0+ ja peate oma Android -seadmes sisse lülitama nii Bluetoothi ​​kui ka asukoha.

Seejärel peate minema oma Android -seadme rakendusse Seaded> Toksake Google> Seadmeühendused> Lähedal jagamine> Lülita sisse. Läheduses jagamise väljalülitamiseks puudutage Seaded ja seejärel lülitage Nearby Share välja.

Faili/foto jagamine funktsiooni Läheduses jagamine abil

Kui olete valmis jagama faili, fotot, veebilehte või kõike muud, mida soovite jagada, avage fail ja puudutage jagamisikooni. Seejärel peate valima Läheduses.

Hoidke oma telefoni selle seadme lähedal, millega soovite jagada, ja puudutage jaotises „Läheduses olevate seadmete otsimine” kontakti ja toksake seejärel Saada. Ilmub teade „Saadan”, kui kuvatakse teade „Saadetud”, võite puudutada sulgeda.

Faili/foto vastuvõtmine funktsiooni Läheduses jagamine abil

Kui soovite kellegi telefonist faili, fotot või muud sisu hankida, paluge tal ülaltoodud juhiseid kasutada.

kas saate xbox one'i püsti hoida

Kui nad klõpsavad jagatud sisu saatmisel, saate märguande, et keegi jagab teiega sisu.

Kui te pole seda veel teinud, puudutage seadme nähtavaks tegemiseks märguannet. Kui teil palutakse lülitada sisse funktsioon Läheduses jagamine, Bluetooth või Asukoht, puudutage Lülita sisse. Sisu hankimiseks puudutage lihtsalt nuppu Nõustu.

Kuidas valida, kellega sisu jagada?

Google ütleb, et Läheduses jagamise aluseks on privaatsus, mis võimaldab Androidi kasutajatel saata ja vastu võtta faile ilma kontaktandmeid jagamata. Kasutajad saavad saata ja vastu võtta anonüümselt ning saate kohandada oma privaatsusseadeid ja seda, kes teid telefoni kiirseadetes näeb.

Avage telefoni rakendus Seaded> puudutage Google> Seadmeühendused> Jagamine läheduses> Seadme nähtavus.

Läheduses jagamise nähtavuse osas saate valida „Kõik kontaktid”, „Mõned kontaktid” ja „Peidetud”.

Kui valite „Kõik kontaktid”, tähendab see, et teie seade on kontaktidele nähtav, kui ekraan on sisse lülitatud ja lukustamata. Kui valite valiku „Mõned kontaktid”, näete loendit teie läheduses olevatest kontaktidest, kellel on funktsioon Läheduses jagamine avatud ja mis on valitud nähtavaks. Seejärel peate sisse lülitama loendis olevad kontaktid, mida soovite faili jagamisel näha.

Kontaktide kuvamiseks läheduses jagamise loendis peate lisama nende kontaktandmetele nende Google'i kontoga seotud e -posti aadressi.

Kui valite „Peidetud”, on teie seade nähtav ainult siis, kui funktsioon Läheduses jagamine on avatud.

Läheduses jagamisega seotud probleemid

Kui teil on läheduses jagamise funktsiooniga probleeme, proovige järgmist.

  • Kontrollige, kas Bluetooth on mõlema telefoni jaoks sisse lülitatud
  • Kontrollige, kas asukoht on mõlema telefoni jaoks sisse lülitatud
  • Asetage seadmed üksteise lähedale, 300 mm (1 jala) kaugusele
  • Lülitage lennukirežiim sisse ja välja
  • Lülitage telefon välja ja uuesti sisse
  • Oodake, kuni keegi teine ​​ei jaga teise telefoniga sisu

Huvitavad Artiklid