PlayStation 5 sündmus kinnitas: õpime lõpuks PS5 hinda ja ilmumiskuupäeva

Miks saab usaldada

- Sony on kinnitanud kuupäeva, mil saame lõpuks teada PlayStation 5 ülejäänud olulised üksikasjad - nimelt konsooli kahe versiooni hinna ja väljalaskekuupäeva - kuigi 16. septembri sündmus keskendub ilmselt suurepäraseid mänge, mis tulevad PS5 -le turuletoomisel (ja pärast seda!) ”.

Me teame, et PS5 on üks võimas konsool ja meie põhifunktsioonis saate vaadata kõiki PS5 peamisi spetsifikatsioone:

Väljaandmiskuupäeva osas teame, et PS5 on novembris meiega, kuid me ei tea täpselt, millal - ja Xboxi seeria S ja Xboxi seeria X 10. novembril ilmumisel on väga huvitav teada saada, millal on PS5 väljalaskekuupäev.





Loomulikult on samuti huvitav teada saada, kui palju maksavad tavalised PS5 ja PS5 digitaalsed väljaanded, kui teame, et Xbox Series X hakkab maksma 499 dollarit/449 naela ja Xbox Series S maksab 249 naela/299 dollarit. kas Sony saab hakkama selle madala S -seeria hinnahinnaga?

Ootame praegu, et ka X -seeria maksab vähem kui PS5 põhiseade, seega oleme huvitatud sellest, kuidas see läheb.



Sony Interactive Entertainment'i kommunikatsioonijuht Sid Shuman ütles (väga lühidalt!) ajaveebi postitus et 'meie järgmine digitaalne esitlus kaalub umbes 40 minuti pärast ja sisaldab värskendusi Worldwide Studios ja meie maailmatasemel arenduspartnerite uusimate pealkirjade kohta.'

PlayStation 5 esitlust näidatakse Twitchis ja YouTube'is sel kolmapäeval, 16. septembril kell 13.00 PDT, 21.00 BST ja 22.00 CEST.

PlayStation 5 Showcase teeb otseülekandeid kolmapäeval kell 13.00 Vaikse ookeani aja järgi: https://t.co/W4gkVp7pdv pic.twitter.com/Nn33RT0yki



- PlayStation (@PlayStation) 12. september 2020

Huvitavad Artiklid