Sõnumid iCloudis selgitasid: kuidas see töötab ja kuidas seda sisse või välja lülitada

Miks saab usaldada

- Apple käivitas iCloudi toe iMessages , tuntud kui sõnumid iCloudis, mais 2018. Enne tuge ei olnud võimalik iCloudi kasutada tekstisõnumite jaoks.

Pärast värskendust - mis oli iOS 11.4 - funktsioon Sõnumid iCloudis võimaldab teil oma iMessagesi kohelda nii nagu teie fotod . Sõnumid sünkroonitakse kõigis seadmetes, kui need on sisse lülitatud, et saaksite olla kursis kõigi oma sõnumitega, olenemata sellest, millist Apple'i seadet kasutate.

Siin on, mida peate teadma iCloudi sõnumite kohta ja selle funktsiooni sisse- või väljalülitamise kohta.





on hbo sama mis hbo max

Mis on sõnumid iCloudis?

Väärib märkimist, et 'Sõnumid' tähendab ka iMessage'i, mis on Apple'i rakendus, mida iOS -i seadmete omanikud ja Maci omanikud saavad kasutada tekstide, fotode, videote, Animoji, Memoji ja muu saatmiseks ja vastuvõtmiseks. iCloud Vahepeal on see sisse ehitatud igasse Apple'i seadmesse, nii et saate hoida oma fotosid, faile, märkmeid ja palju muud turvaliselt, ajakohasena ja igal pool kättesaadavana.

Funktsioon Sõnumid iCloudis sünkroonib teie sõnumid kõigis teie Apple'i seadmetes. Kui see on sisse lülitatud, jääb kogu teie sõnumite ajalugu ajakohaseks kõigis teie Apple ID -sse sisse logitud Apple'i seadmetes. Kui kustutate sõnumi, manuse või vestluse mõnes oma seadmes, kustutatakse see kõigist teie seadmetest.



Enne funktsiooni Messages in iCloud käivitamist olid kõik teie saadetud või vastu võetud sõnumid iPhone sünkrooniks teie Maci ja iPadiga. Kui aga seadistate uue seadme, ei näe te selles seadmes ühtegi oma vana sõnumit ega vestlust. Muidugi oli lahendusi. Võiksite oma uue iPhone'i taastada vanast varukoopiast, et seda näiteks oma uuele iPhone'ile üle kanda, kuid see ei olnud nii sujuv kui praegu.

jäämurdja pigem küsiks

Kõik teie seadmed varundasid ka kogu sõnumiteeki, mis raiskas iCloudi salvestusruumi. Funktsioon Sõnumid iCloudis näeb sõnumeid, mis on salvestatud kesksesse kohta ja saadetud mis tahes seadmesse, millega praegu või tulevikus ühendate. Kui teil on vaja vabastada iCloudi salvestusruumi, saate lihtsalt funktsiooni Messages in iCloud välja lülitada.

Kuidas iCloudi sõnumid töötavad?

Sõnumid iCloudis taanduvad sisuliselt sellele, et teie sõnumeid sünkroonitaks paremini kõigis teie seadmetes (vanades või uutes), võimaldades teil neid mis tahes kasutatava seadmega kursis hoida.



Kui otsustate funktsiooni Sõnumid iCloudis sisse lülitada, kuvatakse kõik teie sõnumid uues seadmes, kui logite sellesse sisse sama Apple ID kontoga ja saate sama vaate kõikjal, kus iMessage'i kasutate. Nagu mainitud, kustutades sõnumid ja vestlused ühest seadmest, eemaldatakse need koheselt kõigist teie seadmetest.

Kui kustutate sõnumi, ei saa te seda tagasi saada. Kui te ei soovi oma vestlusi kõigis oma seadmetes ajakohasena hoida, saate funktsiooni Sõnumid iCloudis välja lülitada. Kui lülitate selle iPhone'is või iPadis välja, lisatakse teie sõnumite ajalugu eraldi iCloudi varukoopiasse.

Sõnumite sisselülitamine iCloudis

Sõnumi lubamiseks iCloudis veenduge, et olete iCloudi seadistanud ja kõikides seadmetes sama Apple ID -ga sisse logitud. Samuti peate kasutama kaheastmelist autentimist oma Apple ID-ga ja olete sisse lülitatud iCloud võtmehoidja .

keda sa küsiksid

iPhone'i, iPadi ja iPod Touchi kasutajad

Sõnumite sisselülitamiseks iCloudis oma iPhone'is, iPadis või iPod Touchis toimige järgmiselt.

  1. Avage Seaded
  2. Puudutage ülaosas [teie nimi]
  3. Puudutage iCloud
  4. Lülitage Messages sisse

Maci kasutajad

Sõnumite sisselülitamiseks oma Macis iCloudis toimige järgmiselt.

  1. Avage Macis Messages
  2. Valige vasakus ülanurgas menüü Sõnumid
  3. Puudutage menüüst Eelistused
  4. Klõpsake iMessage
  5. Valige märkeruut Luba sõnumid iCloudis

Sõnumite väljalülitamine iCloudis

Kui lülitate iPhone'is, iPadis või iPod touchis iCloudis välja sõnumid, lülitatakse teie sõnumite ajalugu eraldi iCloudi varukoopiasse, nagu me eespool mainisime.

Saate valida, kas lülitada sõnumid iCloudis välja ainult ühe seadme või kõigi seadmete jaoks. Kõik seadmed, milles iCloudis olevad sõnumid jäävad sisse, salvestavad iCloudis jätkuvalt selle seadme saadetud ja vastuvõetud andmed.

iPhone'i, iPadi ja iPodi kasutajad

Sõnumite väljalülitamiseks iCloudis oma iPhone'is, iPadis või iPod touchis toimige järgmiselt.

  1. Avage Seaded
  2. Puudutage ülaosas [teie nimi]
  3. Puudutage iCloud
  4. Lülitage Messages välja

Maci kasutajad

Sõnumite iCloudis Macis väljalülitamiseks toimige järgmiselt.

  1. Avage Macis Messages
  2. Valige vasakus ülanurgas menüü Sõnumid
  3. Puudutage menüüst Eelistused
  4. Klõpsake iMessage
  5. Tühjendage märkeruut valiku Luba sõnumid iCloudis kõrval

Huvitavad Artiklid