Kuidas seadistada minu sõprade leidmine ja iPhone'i jälgimine

Miks saab usaldada

- Apple'i rakendus Find My võimaldab teil jälgida oma sõprade ja pere asukohta. Inimesel, keda soovite jälgida, peab olema iPhone samuti peavad nad teie taotluse teiega oma asukoha jagamiseks vastu võtma, kuid pärast seadistamist saate oma pere või sõbra iPhone'i igal ajal jälgida.

Funktsiooni nimetati algselt Leia minu sõbrad , kuid rakendused Find My Friends ja Find My iPhone ühendati 2019. aastal koos iOS 13 turuletoomisega praeguseks nimeks Find My.

Siit saate teada, kuidas seadistada sõbra või pere iPhone'i jälgimist, samuti kuidas iPhone'i pärast seadistamist jälgida.





millal 5g kõikjal saadaval on
Apple Kuidas seadistada oma sõpru leida ja iPhone

Kuidas jagada oma iPhone'i asukohta sõbraga

IPhone'i asukoha jagamist sõbra või pereliikmega on lihtne alustada ja saate valida, kas jagada seda tund aega, kuni selle seadistamise päeva lõpuni või lõputult.

Pidage meeles, et teie valitud ajavahemikul näeb sõber täpselt teie asukohta, kui te oma asukohta välja ei lülita või teil pole mobiilset andmesidet.



Mu sõprade leidmiseks ja oma sõbraga oma asukoha jagamiseks seadistamiseks toimige järgmiselt.

  1. Veenduge, et teil mõlemal oleks iPhone
  2. Avage rakendus Minu otsing. Sellel on hall taust, millel on suur roheline ring ja rohelises ringis on väike sinine täpp.
  3. Puudutage vasakus alanurgas vahekaarti Inimesed
  4. Puudutage nuppu Jaga minu asukohta
  5. Otsige kontakti, kellega soovite oma asukohta jagada. Need, kellel on iPhone, kuvatakse sinisena. Kui kontakti nimi on hall, pole neil iPhone'i ja see funktsioon ei tööta
  6. Lisage kõik täiendavad kontaktid, kellega soovite oma asukohta jagada
  7. Kui olete valinud kõik sõbrad, kellega soovite oma asukohta jagada, puudutage paremas ülanurgas nuppu 'Saada'
  8. Valige „Jagage üheks tunniks”, „Jagage päeva lõpuni” või „Jagage määramata ajaks”

Sõbrad, kellega olete otsustanud oma asukohta jagada, kuvatakse rakenduse Leia minu vahekaardil Inimesed. Nende nime all on kirjas „Näen teie asukohta”, kui te ei jaga üksteisega asukohta.

Kuidas jälgida sõbra iPhone'i

Sõbra iPhone'i jälgimiseks peavad nad teiega oma asukohta jagama, nagu eespool kirjeldatud. Kui nad on ka osa teie pere jagamise grupist - saate seda teha loe lähemalt meie eraldi funktsioonist - ja nad jagavad teiega asukohta, näete rakenduse Leia minu rakenduse vahekaardil Seadmed kõiki nende Apple'i seadmetega seotud Apple'i seadmeid.



Teie sõber võib järgida ülaltoodud jaotises toodud samme, et alustada teiega oma asukoha jagamist, mis võimaldab teil jälgida nende iPhone'i ja näha, kus nad on. Teise võimalusena võite hakata nendega oma asukohta jagama, nagu ülalpool, seejärel puudutage vahekaardil Inimesed nende nime ja kerige alla valikuni „Küsi asukoha jälgimiseks”.

Nad saavad teie taotlusest märguande, mille nad peavad enne iPhone'i jälgimist aktsepteerima.

Kui teie taotlus on vastu võetud ja asukohta jagatakse, näete sõbra asukohta rakenduse Leia minu vahekaardil Inimesed. Nende nime all näitab see linna ja riiki, kus nad asuvad, samuti kaugust sinust. Kui puudutate nende nime, näete kaarti, mis annab teile täpsema asukoha, ja võimalust saada juhiseid nende asukohta.

Samuti näete sõbra asukohta, kellega jagate Sõnumid . Avage Sõnumid> Avage selle inimese vestlus, kelle asukohta soovite näha> Puudutage vestluse ülaosas tema nime> Puudutage sümbolit „i”. Nende asukoht kuvatakse kaardil.

Apple Kuidas seadistada oma sõpru leida ja iPhone

Märguannete kasutamine lehel Minu otsing

Märguandeid on võimalik seadistada iPhone'i rakenduses Find My. Saate oma iPhone'i seadistada nii, et see teavitaks teie sõpra automaatselt, kui lahkute või näiteks koju jõuate, või saate seadistada endale teate, kui sõber lahkub töölt või kodust või isegi midagi täpsemat, näiteks läbib jalutuskäigu teatud koha.

Märguannete seadistamiseks toimige järgmiselt.

  1. Avage rakendus Minu otsing
  2. Puudutage vasakus alanurgas vahekaarti Inimesed
  3. Puudutage sõpra, kelle kohta soovite märguande seadistada
  4. Pühkige teabekaardil üles, et näha kõiki kaardi all olevaid valikuid
  5. Puudutage märguannete all nuppu „Lisa”
  6. Puudutage valikut „Teavita mind” või „Teavita [kontakt]

Kui valite „Teavita mind”, saate valida „[kontakt] saabub”, „[kontakt] lahkub” või [kontakt] pole kohal ”, millele järgneb teie praegune asukoht, teie asukoht või„ Uus asukoht ”ja märguannete sagedus, milleks on „Ainult üks kord” või „Iga kord”.

Valik „[kontakt] ei ole kohal” muudab valikuid veidi. Asukohavalikud on samad, kuid saate seejärel valida ajavahemiku ja päevad, millest soovite märguannet saada. Näiteks võite seadistada märguande, mis teavitaks teid iga kord, kui sõber pole nädala jooksul tööl.

Kui valite „Teavita [kontakt]”, saate valida „Saabun” ja „Lahkun”, millele järgneb teie praegune asukoht, nende praegune asukoht või „Uus asukoht” ja märguannete saatmise sagedus , mis on jällegi valik „Ainult üks kord” või „Iga kord”.

Kui olete oma valikud teinud, peate paremas ülanurgas puudutama nuppu 'Lisa'. Kui seadistate endale märguande, saab kontakt, kellest soovite märguannet saada, teatada, et olete märguande seadistanud.

Mõned muud nipid ja nipid ...

Rakenduses Leia minu rakendus on veel paar näpunäidet, mis väärivad mainimist, et aidata teil sellest maksimumi võtta.

Lõpeta oma asukoha jagamine

Saate oma asukoha jagamise igal ajal lõpetada, lülitades vahekaardi Mina rakenduses Leia minu asukoha lüliti välja. Kui see on välja lülitatud, ei näe ükski teie sõber, kellega oma asukohta jagate, teie asukohta.

See ütleb lihtsalt vahekaardil Inimesed teie nime all „Asukohta ei leitud”. Kui selle uuesti sisse lülitate, kuvatakse teie asukoht uuesti.

Lõpetage oma asukoha jagamine sõbraga

Kui muudate meelt, saate oma asukoha jagamise kindla sõbraga jäädavalt lõpetada. Kaotate nende inimeste loendist rakenduses Leia minu inimesed ja peate asukoha jagamise alustamiseks järgima selle funktsiooni alguses toodud juhiseid.

Avage rakendus Minu otsing> Puudutage vahekaarti Inimesed> Puudutage isikut, kellega soovite oma asukoha jagamise lõpetada> Pühkige ekraani allservas oleval teabekaardil üles> Puudutage nuppu 'Lõpeta minu asukoha jagamine'> Kinnita 'Peata Asukoha jagamine '.

Lülitage sõbrakutsed välja

Kui te ei soovi saada sõpradelt teie asukoha jälgimise taotlusi, saate need välja lülitada.

Avage rakendus Leia minu rakendus> Puudutage vahekaarti Mina> Pühkige ekraani allosas oleval teabekaardil üles> Lülitage välja märguannete jaotises „Luba sõbrakutsed” välja.

Lisage kontakt oma lemmikute hulka

Rakenduses Leia minu saate teatud sõpru lemmikute hulka lisada. Kui lisate sõbra või kontakti lemmikuks, kuvatakse need rakenduse Leia minu rakenduse vahekaardi Inimesed loendi ülaosas, võimaldades teil kiiresti näha nende asukohta, eriti kui jagate oma asukohta mitmetahuliste sõpradega.

Avage rakendus Minu otsing> Puudutage vahekaardil Inimesed nende nime> Pühkige ekraani allosas asuvale teabekaardile üles> Puudutage valikut „Lisa [kontakt] lemmikutesse”.

Muutke kontakti asukoha nime

Selle asemel, et linn ja riik kuvataks rakenduses Leia minu kontaktisiku nime all asukohana, saate muuta asukoha nime nii, et see kirjutaks näiteks „Kodu” või „Töö”.

Avage rakendus Minu otsing> Puudutage vahekaarti Inimesed> Puudutage isikut, kelle asukohta soovite muuta> Pühkige ekraani allosas oleval teabekaardil üles> Puudutage Muuda asukoha nime> Valige kodust, töölt, koolist , Jõusaal, Puudub või Loo kohandatud silt.

Muutke enda jaoks asukoha nime

Saate muuta nii enda kui ka kontaktide asukoha nime, nii et teie kontaktid näevad linna ja riigi asemel kodu.

Avage rakendus Minu otsing> Puudutage vahekaarti Mina

Eemalda sõber

Kui te ei soovi enam sõbra asukohta näha, saate ta oma loendist eemaldada.

Avage rakendus Minu otsing> Puudutage vahekaarti Inimesed> Puudutage inimest, kelle soovite oma loendist eemaldada> Pühkige ekraani allosas asuvale teabekaardile üles> Puudutage valikut Eemalda [kontakt].

Huvitavad Artiklid