Kuidas Facebooki jäädavalt kustutada, kuid säilitada oma fotod ja palju muud

Miks saab usaldada

- Võib -olla on aeg Facebook kustutada.

kiireid ja lihtsaid asju joonistada

Kui olete midagi meie moodi, olete teenuse kasutaja olnud üle kümne aasta. Kuid tõenäoliselt olete sellega loonud armastuse-vihkamise suhte, eriti pärast Cambridge Analytica skandaali, kus teie Facebooki andmed võidi hankida ilma nõusolekuta ja neid kasutati teie arvamuste mõjutamiseks ja võib-olla isegi hääletamiseks. Kui see nii on, siis olete tõenäoliselt valmis Facebookiga hüvasti jätma.

Praegu on see mürgine suhe. Kuid see, et soovite teed lahku minna, ei tähenda, et soovite kaotada ka kõik oma väärtuslikud fotod, vestluste ajaloo, seinapostitused teistele ja teistele jne. Lõppude lõpuks on Facebook nagu veebipäevik, mida olete regulaarselt uuendanud. Oleks kahju seda prügikasti visata ja need mälestused lõplikult kaotada - seda kõike teie isikuandmete kaitsmise nimel.





Õnneks on lahendus olemas. Siin on, mida peate teadma.

Ekraanipilt: Kuidas oma Facebooki kustutada, kuid siiski säilitada oma fotod ja rohkem pilti 3

Kuidas oma Facebooki profiili arhiveerida

On tõesti lihtne nii oma Facebooki konto kustutada kui ka kõigi oma profiili andmete arhiiv salvestada. See on õige. Facebook võimaldab teil alla laadida tihendatud arhiivi, mis sisaldab kõiki teie mälestusi ja muud teie kontoga seotud teavet. Saate hoida kõike alates videotest kuni registreerimisteni. Saate isegi oma näotuvastuse andmeid säilitada.



Sa saad siit leiate täieliku loendi arhiivis sisalduvatest .

Kui midagi, näitab teie arhiiv, kui palju andmeid ja isiklikku teavet Facebookil teie kohta on, mis on uskumatult jube ja silmiavav. Aga sellepärast sa teed seda, eks? Olete valmis. Hea pärast. Adios, Facebook. Kuid enne selle konto kustutamise nupu vajutamist laadige oma arhiiv turvaliseks säilitamiseks ja mäluraja edasiseks uurimiseks alla.

Teabe allalaadimiseks toimige järgmiselt.



  1. Klõpsake Facebooki paremas ülanurgas olevat noolt (töölaual).
  2. Valige Seaded ja privaatsus, seejärel klõpsake Seaded .
  3. Klõpsake külgmenüüs nuppu Teie Facebooki teave .
  4. Klõpsake teabe allalaadimise kõrval nuppu Kuva.
  5. Taotlusele andmekategooriate lisamiseks või eemaldamiseks klõpsake paremal olevaid ruute.
  6. Valige muud valikud, sealhulgas:
    • Allalaadimistaotluse vorming.
    • Fotode, videote ja muu meedia kvaliteet.
    • Teatud kuupäevavahemik.
  7. Allalaadimistaotluse kinnitamiseks klõpsake nuppu Loo fail.
    • See kuvatakse ootel.
    • Allalaadimistaotluse töötlemiseks võib Facebookil kuluda mitu päeva.
  8. Kui Facebook on teie allalaadimistaotluse ettevalmistamise lõpetanud, saadab ta teate
  9. Soovitud andmete koopia allalaadimiseks tehke järgmist.
    • Minge tööriista Laadi alla oma teabe jaotisse Saadaolevad koopiad.
    • Klõpsake nuppu Laadi alla ja sisestage oma parool.
    • Teabe vaatamiseks võite klõpsata ka Kuva rohkem.

Sa saad Siit leiate lisateavet oma arhiivi allalaadimise kohta.

Ekraanipilt: Kuidas oma Facebooki kustutada, kuid siiski säilitada oma fotod ja rohkem pilti 2

Kuidas oma Facebooki profiili kustutada

Nüüd olete oma konto kustutamiseks valmis. Te peaksite teadma, et see erineb oma konto deaktiveerimiseks . Inaktiveeritud konto on ajutine, kuna selle saab igal ajal taastada. Konto kustutamine on jäädav. See tähendab, et te ei saa kunagi lisatud sisu või teavet uuesti aktiveerida ega alla laadida. Kui soovite oma konto jäädavalt kustutada, klõpsake nuppu seda linki.

See link viib teid ametlikule konto kustutamise lehele. Kui see teie jaoks ei tööta, toimige järgmiselt (töölaual).

  1. Klõpsake Facebooki paremas ülanurgas olevat noolt (töölaual).
  2. Valige Seaded ja privaatsus, seejärel klõpsake nuppu Seaded.
  3. Klõpsake külgmenüüs valikul Teie Facebooki teave.
  4. Valige Deaktiveerimine ja kustutamine.
  5. Valige suvand Kustutamine ja seejärel klõpsake nuppu Jätka konto kustutamisega.

Kui klõpsate käsul Kustuta minu konto, hakkab Facebook selle lõpetama ja muudab selle teistele kättesaamatuks. Ettevõte ütles et see lükkab lõpetamise mõne päeva pärast taotluse esitamist edasi ja kui selle aja jooksul uuesti sisse logite, tühistatakse teie taotlus.

Nüüd on asi selles: mõned andmed, näiteks kommentaarid, mille olete sõbra postituse kohta teinud, võivad ilmuda ka pärast konto kustutamist. Facebook hoiatas, et kopeerib selliseid asju nagu logikirjed ja hoiab neid oma andmebaasis, kuid see on isikutuvastustest eraldatud. Teie konto ja kogu sellega seotud teabe täielikuks kustutamiseks kulub kuni 90 päeva, isegi kui teie konto pole teile ja teistele juurdepääsetav.

Need, kes eelistaksid oma Facebooki deaktiveerida siit saab selle kohta lisateavet .

32 salajast whatsappi trikki, mida te ei pruugi pildi 1 kohta teada

Aga Facebooki muud rakendused?

Kui soovite Facebookile külma õla anda, peate selle muude teenuste, sealhulgas Instagrami ja WhatsAppi ökosüsteemist täielikult väljuma.

Kui soovite Instagrami kustutada, minge siit lisateabe saamiseks . Kui soovite WhatsAppi kustutada, mine siia .

WhatsAppi kaasasutaja. Facebooki omanik. Vau. https://t.co/e4Yjcy9oWl

- Sarah Frier (@sarahfrier) 20. märts 2018

Tere tulemast uude Facebookivaba ellu. Kuidas see tundub?

asju, mida küsida

Huvitavad Artiklid