Kas te ei soovi sõbra jälgimisest loobuda? Facebook võimaldab teil neid nüüd edasi lükata

Miks saab usaldada

- Me kõik pidime lõpetage sõbra jälgimine Facebookis.

Need teile meeldivad, aga a) poliitilised postitused b) beebifotod c) KÕIK SUURED olekud või nende kolme kombinatsioon. Igatahes, et vältida nende asjade nägemist, saate nende jälgimise lõpetada, mitte sõbruneda. Nad ei ole targemad ja te võite oma mõistust säästa. Probleem on selles: see on püsiv. Kui olete nende jälgimise lõpetanud, unustate need ja ei näe neid enam kunagi oma voos.

See pole tõesti lahe, eriti kui te nende jälgimise esialgu ainult lõpetasite, sest ütleme, et need olid 2016. aasta USA presidendivalimised ja te tõesti ei tahtnud näha teist Trumpi-meelset postitust. Siiski on ta olnud aasta presidendi ametis, nii et teil poleks selle vastu midagi. Kuid nagu me ütlesime, on raske öelda, kelle jälgimise olete lõpetanud, ja on tõenäoline, et te ei jäta neid vahele. Siiski on see dilemma ja Facebook tunnistab seda.





kuidas s21 ultra taaskäivitada

Sisestage: lükka edasi . See on uus Facebooki funktsioon, mis annab teile võimaluse sõbra jälgimise ajutiselt lõpetada. Saate seda isegi kasutada Facebooki lehe või grupi jälgimise ajutiseks lõpetamiseks. Parim osa? See kestab vaid kuu või 30 päeva. See toimib järgmiselt.

Mis on Facebooki edasilükkamise funktsioon?

Edasilükkamine on Facebookis uus funktsioon. Inimese, lehe või grupi edasilükkamine takistab teil 30 päeva jooksul tema postitusi oma uudisvoos näha. Nad ei tea, et nad on edasi lükatud. Selle funktsiooni demot näete allpool olevas Facebooki videos.



samsung galaxy note 8 ekraani suurus

Kuidas Facebookis kedagi edasi lükata?

Kui valite postituse paremas ülanurgas menüüs Kordus, ei näe te selle ajavahemiku sisu.

Inimese, lehe või grupi edasilükkamiseks oma uudistevoost tehke järgmist.

  1. Klõpsake postituse paremas ülanurgas menüüd Rohkem valikuid (ellips).
  2. Klõpsake nuppu Edasi.
  3. Edasilükkamise viivitamatuks tagasivõtmiseks klõpsake kinnitussõnumis käsul Võta tagasi.

Kuidas Facebookis edasilükkamine välja lülitada?

Profiili, lehe või grupi edasilükkamise väljalülitamiseks tehke järgmist.

  1. Minge profiilile või lehele ja klõpsake nuppu Edasi lükatud> Lõpeta edasilükkamine.
  2. Grupi edasilükkamise väljalülitamiseks minge gruppi ja klõpsake Liitunud> Lõpeta edasilükkamine.

Miks kasutaksite Facebookis edasilükkamist?

Näete liiga palju fotosid oma sõbra Lõuna -Korea reisist? Me kõik oleme seal olnud. Edasilükkamisega ei pea te jälgimist lõpetama ega jäädavalt sõprusest loobuma; võite lihtsalt mõneks ajaks lõpetada kellegi postituste nägemise - ja edasilükatud inimesi, lehti ja rühmi ei teavitata. Kuid teid teavitatakse enne edasilükkamise perioodi lõppu. Lisaks saab seadistust igal ajal ümber pöörata.



Huvitavad Artiklid