Oppo Find X3 seeria jõuab turule 11. märtsil ja sellega saate tutvuda siin

Miks saab usaldada

See leht on tõlgitud AI ja masinõppe abil.

- Oppo kavatseb turule tuua oma lipulaevade Find X uusima põlvkonna ja aastaks 2021 tähendab see, et peagi kuulutatakse välja perekond Find X3.

Sündmus - nagu paljud teisedki viimase 12 kuu jooksul - on veebipõhine virtuaalne sündmus, mis tähendab, et saate stardisündmust voogesitada ja vaadata selle toimumise ajal.



Kus ja millal seda vaadata saab?

  • 11. märts - 11.30 GMT
  • YouTube'i otseülekanne

Lühike vastus on, et saate seda siit vaadata. Oleme teie mugavuse huvides lisanud Oppo otseülekande selle lehe ülaossa, kuid kui soovite seda YouTube'is vaadata, saate seda teha just seal minge voogu vaatama ja liituge otsevestlusega.

Üritus Oppos Awaken Color - kus näidatakse Find X3 telefone - algab 11. märtsil kell 11.30 GMT. See näeb välja teie lähedal asuvas ajavööndis:

  • San Francisco - 03.30 uur PST
  • New York - 6:30 EST
  • Pariis / Berliin / Barcelona - 12.30 CET
  • Mumbai - kell 17.00 IST
  • Sydney - 22.30 AEDT

Mida käivitatakse?

Mida me seni kindlalt teame, on see, et Oppo avalikustab suurepärase Find X2 Pro järje Find X3 Pro. Oppo on juba selgeks teinud, et see telefon on ainult ekraan.

Tootja on arutanud oma 10-bitist täisteega värvihaldussüsteemi, mis sisuliselt tähendab, et sellest saab üks ilusamaid kuvasid turul. Eraldusvõime, sujuva kaadrisageduse ja värvide taasesituse osas näeme ilmselt Find X3 Pro esiküljel uimastavat paneeli.

Sellest saab kahtlemata võimas lipulaev ning selle toiteallikaks on Snapdragon 888 protsessor, 5G ja parim kaamerasüsteem.

Kuigi see pole kinnitatud, näeme tõenäoliselt ka rohkem Find X3 mudeleid. Kuulujuttude kohaselt kuuluvad siia keskklassi Find X3 Neo ja soodsam Find X3 Lite.

Oleksime üllatunud, kui me ei räägiks kiirlaadimisest, tarkvarauuendustest ja - muidugi - loodetavasti peaksime välja selgitama, kui palju telefonid maksma lähevad.

Huvitavad Artiklid